Welkom in groep 7!

IMG-20171027-WA0002

 

Het restaurant

Vier weken geleden zijn wij begonnen met ons nieuwe project van Alles-in-1 ‘voeding’. Aan dit project werken we samen met groep 8.
Naast de informatieve teksten, verhalen, Engelse woorden wat we allemaal rondom voeding leren, gaan we ook een onderdeel van voeding in de praktijk brengen.
We gaan namelijk op donderdag 21 december de groepen 7 en 8 omtoveren tot restaurant. Dit houdt in dat onze ouders komen eten en dat wij hen bedienen. Daar komt veel bij kijken!!

Inmiddels hebben we de rollen verdeeld (gastheer/vrouw, garderobemedewerker, serveerster/ober, kok/chefkok, afwashulp, toiletjuffrouw, manager, geluidstechnicus, barman/barvrouw). Maar ook hebben de leerlingen nagedacht over een naam voor het restaurant met een bijbehorend logo. Dit zal vanaf komende donderdag te zien zijn op onze ramen.

Ook wordt er iedere donderdag druk gekookt om het kerstdiner voor te bereiden. Met alle inspanning van de kinderen kan het niet anders dan een fantastisch kerstfeest worden.

James Bond spel bij de gym

Het spel JamesBondde bedoeling daarvan is dat er kinderen in een hok van banken staan (James Bond) die met ballen gooien op die kinderen die moeten rennen [boeven] en er zijn ook kinderen die een lintje om hebben en de bal aan de mensen geven die in het hok staan [handlangers]  Iedere boef en handlanger en james bond hebben 7 minuten de tijd en na 7 minuten wisselen en worden de boeven jamesbond en james bond wordt een handlanger en een handlanger worden de boeven .

Geschreven door: Maria en Ilana

 

Beatbox les groep 7
Vorige week dinsdag (1 november) hadden we beatbox les van Dylan. We hebben geleerd dat we zonder instrumenten ook muziek kunnen maken. We hebben ook zelf een beat gemaakt.En zelf een liedje gemaakt. We weten nu wat muziek is.